Vores kompetencer

Ipsum Management er full service leverandør af finansielle ydelser til dig og din virksomhed. Vores rådgivning er tilrettelagt til den enkelte kunde og de enkelte behov. 

 

Ydelserne hos Ipsum Management tilrettelægges efter dine behov og ønsker.

undraw_product_tour_foyt (1)

Vi er en full service leverandør af forskellige finansielle ydelser. Effektiv og nem håndtering, og uden "bøvl" for vores kunder...

Vi tør godt sige, at vores rapportering er den mest moderne på markedet! Vores ydelser er alle forankret i de områder, hvor værdiskabelsen er højest. Vi leverer ikke bare et bogholderi på processering af transaktionerne, men vi leverer rapportering, kontrol og ikke mindst beslutningsstøtte i enhver henseende for vores kunder.

Alle vores processer forankres i en digital sagsgang, hvor simpelt er nøgleordet. Vi sætter en ære i at gøre tingene nemme for vores kunder. Både på vores hjemmeside og mail agerer vi proaktivt med korte svartider, således vores kunder altid er på plads i forretningen.

Det er nemt at skifte. Tag fat i os i dag og lad os sammen gøre bogholderi og regnskab til en leg. Vil du vide mere om de mange fordele ved at arbejde sammen med os, møder vi gerne op i din virksomhed til en uforpligtende snak.

 

Ejendomsadministration

Ipsum Management varetager administrationen af alle typer af fast ejendom ejendom. Det gælder alt fra erhvervslejemål til private boliglejemål. Vi forestår derudover administration af ejerforeninger, andelsboligforeninger og grundejerforeninger. Vores setup, vil uden tvivl kunne gøre Jeres økonomiske styring og rapportering til en leg.

Vores team har over 10 års erfaring i ejendomsbranchen, og vi har derfor det fornødne kendskab til netop de opgaver der ligger i forbindelse med administrationen. I tillæg hertil har vi indsigten i den skatte- moms- og regnskabsmæssige problemløsning, som gør at vi adskiller os markant fra andre ejendomsadministratorer. 

Uanset om du har en udlejningsejendom eller et ejendomsselskab, er bestyrelsesmedlem i din andelsforening eller ejerforening, så er ejendomsadministration en omfattende opgave.

Ipsum Managements’ fornemste opgave er at skabe tryghed og transparens, således du hele tiden føler dig tryg og ajour i en travl hverdag.

Økonomirapportering

Ipsum Management kan tilbyde dig en skræddersyet økonomirapportering, som er tilpasset dig og din virksomhed. Vi anvender de seneste værktøjer, således vi kan designe dig netop den rapportering, som du ønsker.

En økonomirapportering kan udformes på adskillige måder. Vores formål med rapporteringen er at den skal danne grobund for en 100 % sikker beslutningsstøtte. Vi accepterer ikke fejlagtig rapportering, og vores analyseværktøjer sikrer en 100 % overvågning og monitorering.

Vi tilbyder både rådgivning om økonomirapportering og/eller assistance med udarbejdelse af selve økonomirapporteringen.

Udlejning

Ipsum Mangement varetager udlejningen af alle slags ejendomme – både bolig- og erhvervsejendomme. Vores erfaring inden for området er afgørende, og er med til at gøre os attraktive på området for udlejning af din bolig- og erhvervsejendom. Vores team kan bistå med alt fra udlejning til udarbejdelse og signering af lejekontrakter.

Bygherrerådgivning- og opfølgning på igangværende renoveringer

Ipsum Management er med  dig igennem hele byggeprocessen, hvor vi hjælper med at håndtere de eventuelle bogføring, moms- og skattemæssige spørgsmål som måtte opstå under processen med udgangspunkt i vores team af fagfolk, som står klar til at hjælpe dig med controllingen af din entréprise.

Regnskabsmæssig assistance

Ipsum Management opstiller via eget udviklet værktøj årsrapporten efter årsregnskabslovens regler fra regnskabsklasse A til C virksomheder. Vi absorberer de nyeste teknologier, som sikrer dig en effektiv regnskabsproces for dig og din virksomhed. Vi kan assistere med alle typer af afstemningsopgaver og hvad dertilhører, idet vi er ajour i realtid.

Skatte- og momsoptimering

Ipsum håndterer alle skatteberegninger, hvad enten man er omfattet af VSO, KAO, PSL eller SEL. Vi er specialister i opgørelse af skattepligtig indkosmt i såvel selskabs- og privat regi.

Yderligere håndterer Ipsum adskillige momsproblematiker. Vi sætter en stor ære i at udfordre status-quo, og komme med optimeringsmuligheder. Vi bruger energien, hvor vi virkelig kan skabe værdi for vores kunder.