Budgettering

Hvorfor er budgettering afgørende?

Ved en god budgettering, kan udviklingen af virksomheden vurderes og måles – men endnu vigtigere kan der tages nødvendige og rettidige beslutninger, som stiller virksomheden stærkere fremadrettet. 

Vores team hos Ipsum Management har en stor erfaring med budgetlægning og opfølgning, som betyder at vi kan tilbyde de rette kompetencer, når din virksomhed har behov for at flytte din budgetproces fra noget som kun laves for bankens skyld til et stærkt ledelsesværktøj som kan anvendes rullende.

Budgetter

Ipsum Management tilbyder en bred vifte inden for budgetlægning eksempelvis:

Driftsbudget

Likviditetbudget

Balancebudgetter

 

Ledelse

Ipsum Managements budgetværktøjer, giver ledelsen et stærkt fundament til videreudvikling af virksomheden og løbende overvågning af økonomien.

Opfølgning på budgetterne

Opfølgnings mulighederne er mange ved anvendelse af Ipsum Management som budgetpartner. Opfølgningen på budgetterne bidrager ledelsen til at træffe de rette økonomiske og strategiske beslutninger.

Performance

Vi måler og overvåger dine budgetter, hvis i ønsker dette. Vi kan levere opfølgning dag-til-dag eller time-for-time!

Vi vil ikke blot tillade at et budget ikke udnytter dets potentiale og opfølgningsmuligheder. Vi opsøger og udvikler derfor hele tiden en proaktiv tilgang til hele budgetteringsporcessen.

Scroll to Top

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Kom forrest i feltet på den digitale udvikling med ipsum Update

Hold dig skarp med relevante og topaktuelle nyheder om trends, tendenser og nye tiltag inden for den digitale udvikling. Ipsum Management forkæler dig med spændende nyheder, rapporter og gode råd. Der vil ugentligt være en ny artikel, som beskriver et glohedt emne!