Finansiel rapportering

Ydelser indenfor finansiel rapportering

Finansiel rapportering kan forbindes med mange forskellige ting, men uagtet dit ønkse om rapportering, så kan vi nemt løse det via vores store værktøjskasse.

Optimering af regnskabsflow

Eliminering af unødige konti i bogholderiet, en skarpere gruppering af kontoplanen samt afslutningsvis en fortegnelse over hvordan konteringen bør foretages.

KPI'er der giver mening!

Screening og udarbejdelse af de 5 nøglefaktorer, som gør at du kan øge din virksomheds proft.

XBRL inberetning til Erhvervstyrelsen

Det automatiseret bogholderi gør blot, at vi efter transaktionprocessesring indsender årsrapporten nemt og effektivt. 

Økonomisystemer

Vi benytter professionelle regnskabsprogrammer, der sikrer, at jeres regnskab lever op til alle gældende lovkrav. Det gælder dokumentation til Skattestyrelsen, hvis dette skulle være aktuelt.  Uagtet økonomisystem, kan vi hjælpe og automatisere.

Performance

Vi overvåger din årsrapport hele tiden, således du forinden årsafslutning kender dine tal og din årsrapport!

Vi vil ikke  tillade at en virksomhed ikke ser deres årsrapport før regnskabsåret afsluttes! Vi udfærdiger derfor en direkte kobling fra ERP systemet til årsrapportmodellen, og derfor hele tiden en proaktiv tilgang, som skal medvirke til at alle relevante parter får indsigt i årsrapporten førend året er gået. Lad din rapportering nå nye højder!

Scroll to Top

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Kom forrest i feltet på den digitale udvikling med ipsum Update

Hold dig skarp med relevante og topaktuelle nyheder om trends, tendenser og nye tiltag inden for den digitale udvikling. Ipsum Management forkæler dig med spændende nyheder, rapporter og gode råd. Der vil ugentligt være en ny artikel, som beskriver et glohedt emne!