M&A, køb og salg af ejendomme og selskaber

Køb, salg og alt derimellem!

Et køb hvad enten der drejer sig om en ejendom eller et selskab, så kan det være en meget langsommelig affære. Køb og salg kan både være en langtrukken og kompleks proces, da begge parter begge har optimering på agendaen hvad angår profit.  Ipsum Management har stor erfaring med de parametre som er afgørende når beslutningen om køb eller salg skal træffes. Kontakt os allerede i dag, og hør mere om de væsentlige faktorer i processen.

Due Dilligence

Vores team bistår med Due Diligence af både ejendoms- og selskabshandler. Vores kompetencer spænder både fra den finansielle til den juridiske gennemgang af netop din handel. 

Prisforhandling

Prisforhandlinger kan være svære og uoverskuelige, vores team står derfor til rådighed hvis der ønskes input til processen.

Risikoprofil og selskabsstruktur

Når der købes og sælges er det vigtigt at have både risikoen samt ønskerne indarbejdet i det fremtidige setup. Vores hold står derfor klar til at rådgive og vejlede i de svære beslutninger som skal foretages.

Overtagelse

Når en overtagelse gennemføres, er det fornuftigt, at der foreligger en klar handleplan for hvem der gør hvad. Denne proces skal ikke undervurderes og vores hold står klar til at hjælpe.

Værdiansættelse

Vi besidder et dybdegående kendskab til værdiansættelsemodellerne.

Ipsum Management tilbyder en dybdegående værdiansættelse af din ejendom eller din virksomhed, så du netop kender værdien af den varer du ønsker at sælge. Yderligere tilbyder vi en beregning af værdien på både virksomheder og ejendomme, som skal erhverves af din virksomhed.

Scroll to Top

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Kom forrest i feltet på den digitale udvikling med ipsum Update

Hold dig skarp med relevante og topaktuelle nyheder om trends, tendenser og nye tiltag inden for den digitale udvikling. Ipsum Management forkæler dig med spændende nyheder, rapporter og gode råd. Der vil ugentligt være en ny artikel, som beskriver et glohedt emne!