Om Ipsum management

Ipsum Management

Hvorfor vælge os?

Tid til dig

Ipsum Management teamet har tid til dig og din virksomhed. Vores team består af personer, med mange års brancheerfaring og forståelse for dine udfordringer. Vi sætter en ære i at være tæt på kunderne, så de kan føle sig trykke i vores rådgivning.

Digitale værktøjer

Vores team består af folk med mange års erfaring samt unge mennesker, som flytter grænserne for hvad man kan udrette med de rette værktøjer! Vi anvender derfor de nyeste digitale værktøjer til at hjælpe dig. Vores tilgang er at alle vores digitale værktøjer gennemtestes og afprøves inden vores kunder introduceres til disse. De digitale værktøjer skaber øget kvalitet i vores rapportering, som kommer vores kunder tilgode i form af et langt større pay-off end hvad vi kræver af vores kunder.

Altid tæt på dig

Vores hold af medarbejdere er aldrig længere væk end en mail eller en besked via chatten eller telefonen. Vi arbejder digitalt og derfor altid online, og klar til at løse de udfordringer du måtte stå overfor.

Hvem vi er

Firmaprofil

Ipsum Management er skabt ud fra visionen om, at alle administrative processer i administrationen skal elimineres.

Ipsum Management blev stiftet i november 2018 og har siden dets stiftelse oplevet en markant kundetilgang, hvilket har bevist vores hypotese om alt for mange “ineffektive” administratorer og løsninger. Vores road-map for forretningen er soleklar “Vi vil være den førende administrationsudbyder i Danmark qua vores digitale tilgang og kompetencer”.

Hvem vi er

Om vores organisation

Nogle af vores gode samarbejdspartnere

Numeriske facts

1
Kontorer
1
Ansatte
1
Kunder
1
Land
Scroll to Top

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Kom forrest i feltet på den digitale udvikling med ipsum Update

Hold dig skarp med relevante og topaktuelle nyheder om trends, tendenser og nye tiltag inden for den digitale udvikling. Ipsum Management forkæler dig med spændende nyheder, rapporter og gode råd. Der vil ugentligt være en ny artikel, som beskriver et glohedt emne!