Skatte- og momsoptimering

Ydelser indenfor skatte- og momsområdet

Alt hvad der indeholder skat- og moms i relation til bogholderiet bliver overvåget via vores analyseværktøjer, som sikrer at alle kunder får det fradrag de har ret til. Teknologien gør at vi har en succesrate på 99,9 % i alle konteringer.

Indberetning selskabsselvangivelse

Beregning, optimering og indberetning efter gældende skatteregler med tilhørende skatteafstemning, som dokumenterer indkomstopgørelsens korrekte udfærdigelse.

Indberetning af personlig selvanigvelse

Beregning, optimering og indberetning efter gældende skatteregler.

Sambeskatning og omstrkturering

Qua skattestyrelsens effektive systemer er det let og tilgængeligt at assistere med sambeskatninger og omstruktureringer.

Momsscreening af alle transaktioner

Kortfattet notat som indeholder en oversigt over alle de omkostninger der findes i virksomheden med tilhørende fradragsmuligheder og krav til fradrag. Notatet giver virksomhedsejerne et indblik som de aldrig glemmer.

Performance

Skat- og moms er en stor del af en virksomheds rapportering, som vi qua vores systemer gør let og forståeligt for såvel kunden som evt. interessenter.

Vi stiller os ikke tilfredse med det næstbedste! Vi kræver, der ikke er tvivl om hvorvidt en transaktion giver ret til skatte- eller momsfradrag, vi finder svaret og gør det rigtige for vores kunder.

Scroll to Top

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.

Kom forrest i feltet på den digitale udvikling med ipsum Update

Hold dig skarp med relevante og topaktuelle nyheder om trends, tendenser og nye tiltag inden for den digitale udvikling. Ipsum Management forkæler dig med spændende nyheder, rapporter og gode råd. Der vil ugentligt være en ny artikel, som beskriver et glohedt emne!